Routebeschrijving naar Van Sinderen Klassemeubelen

Vanuit de richting Leeuwarden

Vanuit de richting Leeuwarden, neemt u de eerste rotonde 3 kwart (richting Holwerd). Vervolgens blijft u rechtdoor rijden, u passeert aan uw rechterhand de Jumbo supermarkt. Over de brug gaat u bij de rotonde rechtsaf de Altenastreek op, deze rijdt u rechtdoor over een vaste brug de oude stad in. Bij de T-splitsing gaat u links het Achterom op en dan neemt u de 2e afslag rechts, u rijdt nu op de Markt aan en kunt op het benedenplein parkeren.

Vanuit de richting Lauwersoog

Vanuit de richting Lauwersoog, neemt u de vlak voor Dokkum de afslag Holwerd. U rijdt nu de rondweg Dokkum op en blijft rechtdoor rijden tot u bij een grote rotonde voor een brug komt, deze neemt u 3 kwart. U rijdt nu de Altenastreek op (Maxx winkel aan uw rechter hand), deze rijdt u rechtdoor over een vaste brug de oude stad in. Bij de T-splitsing gaat u links het Achterom op en dan neemt u de 2e afslag rechts, u rijdt nu op de Markt aan en kunt op het benedenplein parkeren.

Vanuit de richting Veenwouden / Bergum / Drachten

Vanuit de richting Drachten, rijdt u via Bergum, Veenwouden en Damwoude richting Dokkum. Op de eerste rotonde in Dokkum, gaat u rechtdoor (richting Holwerd). Vervolgens blijft u rechtdoor rijden, u passeert aan uw rechterhand de Jumbo supermarkt. Over de brug gaat u bij de rotonde rechtsaf de Altenastreek op, deze rijdt u rechtdoor over een vaste brug de oude stad in. Bij de T-splitsing gaat u links het Achterom op en dan neemt u de 2e afslag rechts, u rijdt nu op de Markt aan en kunt op het benedenplein parkeren.

Vanuit de richting Groningen

De kortste route vanuit Groningen is via Zuidhorn en Grijpskerk richting Buitenpost (N355), Vlak voor Buitenpost slaat u rechtsaf richting Kollum (N910 langs de Dokkumer Trekvaart). Aan het einde van de trekvaart gaat u linksaf de rondweg Dokkum op. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf (richting Holwerd). Vervolgens blijft u rechtdoor rijden, u passeert aan uw rechterhand de Jumbo supermarkt. Over de brug gaat u bij de rotonde rechtsaf de Altenastreek op, deze rijdt u rechtdoor over een vaste brug de oude stad in. Bij de T-splitsing gaat u links het Achterom op en dan neemt u de 2e afslag rechts, u rijdt nu op de Markt aan en kunt op het benedenplein parkeren.